Undervisere

UNDERVISERNE PÅ EJERLEDERUDDANNELSEN


D e to undervisere på forløbet har hver i sær mange års erfaring med både ledelse og udvikling af mennesker. Fælles for underviserne er, at de kalder en spade for en spade, og taler helt nede på jorden. Den teoretiske viden krydres med talrige praktiske eksempler fra det virkelige liv, og de deler villigt ud af deres viden. Begge har de en særdeles udviklet bullshit detektor, som de gør brug af når de underviser. De skærer igennem og siger helt ærligt tingene som de ser dem.

Derudover har de et overordentligt godt humør, og der bliver altid grinet meget i deres selskab.

ANNETTE KLAUSEN BENGTSON:

Som indehaver af Mindfocus udvikler Annette ledere med fokus på at frembringe modet hos dem, så de bliver stærke nok til at turde træffe de rigtige beslutninger. Hun bruger sine mange års erfaring som logistikchef, og sine uddannelser indenfor både ledelse og psykologi i sit arbejde med lederne. Annette´s kunder er typisk at finde i den private sektor. Dog arbejder hun også med helt store offentlige virksomheder. Annette´s stil er intens, direkte og provokerende. Det er ikke helt ved siden af, når kunderne kalder hende “Benhård på den omsorgsfulde måde”.

Annette har skrevet bogen 'At lede opad - få succes med din chef' som udkom på Jurist- og Økonomiforbundets Forlag i 2015.

Annette´s spidskompetencer ligger indenfor lederens tanker og adfærd, og hun er den pragmatiske af de to.

Annette´s kunder siger følgende om hende:

"Jeg har haft stor fornøjelse og udbytte af Annette. Hun har på en super professionel og engageret måde hjulpet mig til at blive skarpere på mine værdier, styrker og udfordringer. Jeg er blevet dygtigere og modigere som leder, og så har det været sjovt og vildt inspirerende" Kim Kofoed Hansen

"Jeg er blevet både inspireret og provokeret til at tage et kig på min måde at arbejde på. Annette er en god 'Indsparker' og giver et ordentligt skub i den rigtige retning" - Ole Pedersen

"Annette er benhård på den omsorgsfulde måde" - Thomas Raun

"Annette slår sine konkurrenter med flere længder indenfor kategorien personlig udvikling, fokus og mental robusthed. Hun arbejder målrettet, fokuseret og seriøst og er i stand til - på et højt professionelt niveau - at mixe teori, modeller og praktiske øvelser, med humor og højt energi niveau. Hun har en god kontakt med sine kursister og indrager dem aktivt. Provokerende? Ja! Men på den absolut fede måde" - Mette Nummelin

“Don´t be nice, be helpful”.

Annette Klausen Bengtson

MADS VANG CHRISTENSEN

Som stifter og indehaver af Essens-Instituttet har Mads, gennem flere år, udviklet og faciliteret flere uddannelser med udgangspunkt i sin dybe forståelse af den menneskelige psyke. I sit arbejde med at udvikle mennesker, bruger Mads både sin erfaring som leder gennem mange år sammenholdt med sin uddannelse som psykoterapeut. Mads har været selvstændig siden 1996 som privatpraktiserende psykoterapeut og konsulent indenfor både det private og offentlige.

Mads har ligeledes skrevet en god håndfuld bøger om filosofi og eksistens, det personlige lederskab og det professionelle lederskab.

Mads´spidskompetencer ligger indenfor den følelsesmæssige intelligens og de sociale kompetencer. Mads er den filosofiske af de to.

Kunderne siger om Mads:

"Mads har med sit klarsyn, direkte tale og optimisme hjulpet mig til forståelsen for nødvendigheden af at være et helt menneske, far og leder. Han har desuden startet et individuelt forløb med hver enkelt medarbejder, og vi kan allerede nu observere gladere og mere effektive medarbejdere, som arbejder mod samme mål". - Kurt W. Lessmann.

"Mads Vang Christensen, en af vore dages nyskabende konsulenter som gerne vælger mere utraditionelle veje for finde ind til de problemstillinger andre har. Jeg må sige at hans hjerte brænder for kunsten at kunne hjælpe andre, som er meget svær kunst at balance." - Thomas

"Viljen til sejr, skal være større end frygten for nederlag.”

Mads Vang Christensen

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE
TIL OS PÅ +45 51 15 08 80


 

ELLER SKRIV HVIS DU VIL HAVE MERE INFO